TULIN, NÄIN, SYTYIN -ylioppilasteatterifestivaali Jyväskylässä

Vuosittain järjestettävä ylioppilasteatterifestivaali kerää yhteen Ylioppilasteatteriliitto Syty ry:n alaiset teatterit. Tänä vuonna festivaali järjestetään Jyväskylässä! 💜

”Tule, näe ja syty!”

Tulin, Näin, Sytyin -ylioppilasteatterifestivaali

5. – 7.5.2023

Jyväskylässä

RAATI

Antti Viitamäki on jyväskyläläinen teatterin- ja musiikintekijä sekä näytelmäkirjailija. Uralle mahtuu 60 ohjausta ja lähes 30 näytelmätekstiä (käsikirjoituksia, dramatisointeja ja suomennoksia).

Enni Junttila, väitöskirjatutkija, draamaopettaja ja teatterin tekijä. Hän on työskennellyt mm. draamakasvatuksen yliopistonopettajana ja nuorisoteatteriohjaajana.

Erika Hast on Tampereen yliopistosta vuonna 2007 valmistunut ohjaaja, näyttelijä ja näytelmäkirjailija. Hän on ohjannut uransa aikana 34 kokoillan näytelmää.

Jussi Myllymäki on näyttelijä/teatteri ohjaaja ja näytelmäkirjailija. Hän on toiminut näyttelijänä sekä ohjaajana vuodesta 1973 lähtien. Hän on esiintynyt tv-elokuva- radio- tuotannoissa, myös olen opettanut näyttelemistä yliopistossa – teatterikorkeakoulussa yms.

Tytti Vänskä on näyttelijä, muusikko ja taidekasvattaja.

Ville Kiljunen on näyttelijä FIA, KM, ohjaaja ja JKO-Teatterikoulutuksen pääopettaja. Hän on työskennellyt teatterissa, televisiossa ja viimeiset 10 vuotta kansanopistossa Jyväskylässä näyttelijäntyön opettajana. ”Sytyn ihan liekkeihin tästä viikonlopusta, sillä kaikki alkoi ylioppilasteatterista.”