Minustako ohjaaja? Teatteriohjauksen intensiivikurssi lokakuussa

Aika:

Ti 4.10. klo 18–20:30
Su 9.10. klo 12–16
Ti 11.10. klo 18–20:30
Su 16.10. klo 12–16

Paikka: Ilokivi (Keskussairaalantie 2)

Hinta: ILMAINEN

Ilmoittautuminen 27.9. mennessä osoitteeseen hallitus@jyt.fi.

Kurssilla tutustutaan teatteriproduktion suunnittelun ja teatteri-ilmaisun ohjauksen perusteisiin. Tavoitteena on, että kukin osallistuja hahmottaa lähtökohtiaan ja valmiuksiaan ohjaajana sekä osaa kurssin jälkeen toteuttaa itsenäisesti pienen demon eli esitysluonnoksen.

Harjoitteet ovat käytännönläheisiä ja toiminnallisia, eli tällä kurssilla ei luentopenkkejä kuluteta! Lähipäivien lisäksi ohjelmaan lukeutuu kolme lyhyttä itsenäistä tehtävää.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ohjaustyöstä. Ohjauskurssin osallistujat pääsevät halutessaan sovittamaan JYTin kirjoituskurssilla toteutettuja tekstejä lavalle kokoelmateoksen muodossa. Kokoelmateoksen työryhmää kasataan samanaikaisesti kurssin kanssa ja treenikausi käynnistyy heti kurssin päätteeksi. Ensi-ilta on 20. marraskuuta.

Kurssin ohjaajana on tanssiin ja somaattisiin menetelmiin erikoistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja esiintyvä taiteilija Anthoni Levonsaari. Hän syventyy parhaillaan taidekasvatuksen maisteriopintoihin Jyväskylän yliopistossa.

Tervetuloa! <3

iloluonto.fi/anthoni
IG: iloluonto
FB: iloaluonnosta

iloluonto@gmail.com
040 166 2655 (WA, Signal, txt)

Kuva: Iida Liimatainen
IG: iidanada

KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ: hallitus@jyt.fi