!JYT PÄÄSYKOKEET 2023!

Halajatko parrasvaloihin? Innostaako valo- ja äänitekniikka? Kutkuttaako käsikirjoittaminen? Haluatko suunnitella ja koostaa rooliasuja ja lavasteita? Oletko aloitteleva näyttämötaiteilija vaiko kenties ammattimainen muusikko tai tanssija? Etsitkö paikkaa esitellä rautaista osaamistasi tai aloittaa uuden oppimisen innolla alusta? Houkutteleeko luovaan ja moninaiseen teatteriyhteisöön kuuluminen? Hae mukaan Jyväskylän ylioppilasteatteriin!

Jyväskylän ylioppilasteatteri järjestää uusien jäsenten pääsykokeet 1.10.2023. Pääsykokeisiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen motivaatiokirjeen osoitteeseen hallitus@jyt.fi 24.9.2023 mennessä!

Kirje voi olla perinteinen tekstitiedosto tai vaikka video, ääniviesti tai sarjakuva. Tärkeintä on, että esittelet itsesi, ilmaiset kiinnostuksesi pääsykokeisiin osallistumista kohtaan sekä kerrot, mitä haluaisit ensisijaisesti tulla teatteriimme tekemään (puvustusta, lavastusta, tekniikkaa, näyttelemistä tai jotain muuta). Ilmoittautuneille lähetetään ohjeistus pienimuotoiseen ennakkotehtävään noin viikko ennen pääsykokeita.

Jyväskylän ylioppilasteatteri tuottaa vuodessa noin kaksi teatteriproduktiota, joiden tyylilajit ovat viime vuosina vaihdelleet koko illan puhedraamasta absurdiin komediaan ja pienoisnäytelmiin. Varsinaisten teatteriesitysten lisäksi ylioppilasteatteri järjestää jäsenistölleen monimuotoisia kursseja, työpajoja ja yhteisöllistä ajanviettoa.

Pääsykokeet ovat sunnuntaina 1.10.2023 Ilokivi Venuella kello 11-17. Pääsykokeet tulevat pitämään sisällään rennon lämmittelyn ja hengailun lisäksi erilaisia yksilö- pari- ja ryhmätehtäviä sekä haastattelun. Tarkempaa infoa on luvassa ilmoittautuneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin Jyväskylän ylioppilasteatterin hallitus ja jäsenistö