JYT hakee nyt!

Haluaisitko Sinä olla mukana luomassa kiinnostavia valo- tai äänimaailmoja? Kiehtooko Sinua ajatus nähdä oma kädenjälki roolihahmojen maskeissa tai puvustuksessa? Vai onko haaveenasi muotoilla lavalle uusi ilme lavastuksen tai tarpeiston kautta?

Saatat olla kaipaamamme henkilö! Jyväskylän Ylioppilasteatteri hakee joukkoihinsa uusia jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita teatteritekniikasta. Teatteritekniikalla tarkoitamme valo- ja äänisuunnittelua sekä -ajamista, puvustusta, maskeerausta, lavastusta ja tarpeistonhoitoa. Aiempaa teatterialan kokemusta ei vaadita. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut tekniikasta ja Sinulla on avoin mieli oppimiselle.

Kuinka meille haetaan? Hakuprosessiin kuuluvat motivaatiokirje ja haastattelu. Lähetä hakuaikana 3.-15.9. motivaatiokirje osoitteeseen hallitus@jyt.fi. Kerro motivaatiokirjeessäsi kuka olet ja mistä teatteritekniikan osa-alueesta olet erityisesti kiinnostunut. Voit kertoa lyhyesti omista taiteisiin liittyvistä harrastuksistasi, mikäli Sinulla sellaisia on. Kerro vielä, miksi haluat hakea juuri Jyväskylän Ylioppilasteatteriin ja miten voisit omalta osaltasi vaikuttaa teatterimme yhteisöllisyyteen. Kun olet lähettänyt motivaatiokirjeesi, Sinulle sovitaan haastatteluaika yhdessä hallituksen edustajien kanssa. Hae siis mukaan huippuporukkaamme!