JYT

Jyväskylän ylioppilasteatteri on 1960 perustettu tavoitteellinen ja haasteita pelkäämätön harrastajateatteri, joka kuuluu Suomen ylioppilasteatteriliitto SYTYyn. JYT pitää päämajaansa Jyväskylän yliopiston kampuksella monitoimitalo Ilokivessä, missä toteutetaan vuosittain noin 3-5 ensi-iltaa.

Produktioiden lisäksi JYT tekee kaikenlaisia tempauksia ja tapahtumia ja pienimuotoisia performansseja mm. keväisin Yläkaupungin yöhön. JYT tekee myös mitä erilaisempia tilausesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin mm. erilaisille tahoille kuten yrityksille, yksityishenkiöille.

Järjestämme vuosittain pääsykokeet,jossa haemme joukkoomme uusia aktiivisia jäseniä. Pääsykokeissa haetaan erikseen näyttelijöitä, ääni- ja valoteknikoita, puvustajia, maskeeraajia ja graafikoita.  Haemme jäseniksi ensisijaisesti haasteita pelkäämättömiä ihmisiä, joita teatterin tekeminen kiinnostaa. Tärkeää on myös halu sitoutua teatteriimme ja yhteisölliseen tekemiseen. Teatterin jäsenet osallistuvat monipuolisesti JYTin toimintaan, kuten tuotantoihin ja tilausesitysten valmistamiseen. Uusilta jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista teatterin toimintaan. Aiempaa teatteritaustaa ei hakijoilta edellytetä. Hakijoiden tulee kuitenkin olla täysi-ikäisiä.

Ilmoitamme tulevista hauista syys- tai kevätkaudella sivuillamme !

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
pj@jyt.fi

Scroll Up