Yli 10 000 koiran koiranäyttely

Jyväskylän Ylioppilasteatterin syyskauden ohjelmistossa nähdään sarjakuvataiteilija ja muusikko Jyrki Nissisen teoksen pohjalta dramatisoitu tragikomedia Yli 10 000 koiran koiranäyttely.

”Joskus koirat on vaan niin ihania että niitä on pakko ampua.”

Yli 10 000 koiran koiranäyttely kertoo modernin Romeon ja Julian tragikoomisen kikkailun seuraukset. Toisin sanoen kaikki kosahtaa.

Panu Ilénin ja Antti Koskisen ohjaus tuo Nissisen absurdin sarjakuvan ensimmäistä kertaa lavalle, tottakai ylioppilasteatterin taakilla tyylillä. Anteeksi ei pyydetä, eikä anneta.

Jyrki Nissinen on omaehtoisen suomalaisen sarjakuvan mustan huumorivyön veteraani. Sarjakuvan alalla hänet tunnetaan mm.
Borgtron ja Vierailuni Italialaisessa kodissa -sarjoista sekä monista albumeista, kuten Kiimaiset maantiesuolan imeskelijät ja Auttaja Hai. Muusikkona Nissinen vaikuttaa mm. Seksihullut, Gunpowder Power & Gold ja Jyrki Nissinen ja Isotissinen -yhtyeissä.

Ilén ja Koskinen ovat keski-suomalaisen poikkitaiteen hopeamitalistit. Jyväskylän Ylioppilasteatterin tämänhetkinen puheenjohtajakaksikko liputtaa kokeilevan ja rajattoman taiteellisen ilmaisun puolesta.

KÄSIKIRJOITUS: Jyrki Nissinen
DRAMATISOINTI & OHJAUS: Panu Ilén & Antti Koskinen

ÄÄNISUUNNITTELU: Juuso Aumala
PUVUSTUS: Moona Veijola
GRAFIIKKA: Jenna Rauvala, Antti Koskinen, Katariina Sarja
TIEDOTUS: Katariina Sarja
PROGGISKUMMI: Senja Raappana

ESIINTYJÄT: Lale Cevirel, Henna Heikkilä, Anna-Kaarina Jokinen, Elina Kärkkäinen, Anssi Pöyhönen, Esa Säily, Jenni Takalo

ESITYSAJAT:

SU 8.10. klo 19 ENSI-ILTA
TO 12.10. klo 19
SU 15.10. klo 15
SU 15.10. klo 19
TO 19.10. klo 19
TO 26.10. klo 19
SU 29.10. klo 15
SU 29.10 klo 19

Esitykset Ylioppilastalo Ilokivessä (Keskussairaalantie 2).

LIPUT:
Lippujen hinnat: 8/12 euroa (alennukseen oikeutettuja ovat opiskelijat,
työttömät, siviilipalvelusmiehet, varusmiehet, eläkeläiset). Ryhmäliput (yli 10 hlöä), 7/11 euroa. KeHyn rinkilippu 5 euroa. Vain käteismaksu.
Lippujen varaus osoitteessa jyt.fi/lipunvaraus

LISÄTIETOJA:
Tiedottaja Katariina Sarja / tiedottaja@jyt.fi