Jyväskylän Ylioppilasteatteri etsii uusia jäseniä!

Kiinnostaako ylioppilasteatteri? Innostaako sitoutunut ja intohimoinen teatteriharrastus?

Jyväskylän Ylioppilasteatteri (JYT) hakee joukkoonsa uusia, innostuneita jäseniä. Haussa on näyttelijöitä, ääni- ja valoteknikoita, puvustajia, maskeeraajia ja graafikoita.

Haemme uusiksi jäseniksi ensisijaisesti haasteita pelkäämättömiä ihmisiä, joita teatterin tekeminen kiinnostaa. Tärkeää on myös halu sitoutua teatteriimme ja yhteisölliseen tekemiseen. Teatterin jäsenet osallistuvat monipuolisesti JYTin toimintaan, kuten tuotantoihin ja tilausesitysten valmistamiseen. Uusilta jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista teatterin toimintaan. Aiempaa teatteritaustaa emme hakijoilta edellytä. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä.

Näyttelijöiden pääsykokeet pidetään sunnuntaina 5.11.2017 klo 10 alkaen Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa (Keskussairaalantie 2). Varaa pääsykokeisiin koko päivä.

Ääni- ja valoteknikoiden, puvustajien, maskeeraajien ja graafikoiden eli tekniikan pääsykoe järjestetään Ilokivessä torstaina 2.11. klo 18.

Molempiin pääsykokeisiin ilmoittaudutaan lähettämällä ilmoittautumissähköpostia osoitteeseen hallitus@jyt.fi.
Ilmoittautuessasi kerro viestissä lyhyesti itsestäsi, mahdollisesta teatteritaustastasi sekä se, haetko näyttelijäksi vai teknikoksi. Voit kertoa myös muusta teatteriin kohdistuvasta kiinnostuksesta (esim. lavastus, puvustus, musiikki, hallitustoiminta teatterissa).

Valintatilaisuuteen kuuluu erilaisia teatterin osa-alueisiin liittyviä pari- ja ryhmätehtäviä sekä haastattelu. Tilaisuuden muoto osaltasi määräytyy sen mukaan, mitä olet JYTissä kiinnostunut tekemään.

Jos siis monipuolinen ja innostava teatterin tekeminen kiinnostaa, ilmoittaudu rohkeasti!
Lisätietoa pääsykokeista: puheenjohtaja Panu Ilén, pj@jyt.fi